MYC-Medical Yachting Club

sinds 1994

Working is for those who cannot sail!

 

 

Welkom!

 

ONS PROGRAMMA 2023!!!

 

Onder knop " programma 2023"

Vlug inschrijven en beginnen dromen!!

Sail Training

Beste STAB leden en sympathisanten

Het jaar loopt stilaan ten einde en STAB denkt al aan volgend vaarseizoen. De boten worden in gereedheid gebracht de crew maken voorbereidingen en gaan dromen over de Shetlands.

T/S Rupel krijgt een nieuw teaken dek: werk voor gans de winter. Na deze winter refit, zal het schip als een gepolijste parel onze wateren bevaren en vele trainees begeesteren.

T/S Williwaw heeft nog binnen afwerking nodig alvorens als een volwaardig Tall Shipper het zeegat op te zoeken in 2023. Tussentijds zoeken we enkele vrijwillige gebrevetteerde schippers met minimaal een Yachtman certificaat STAB heeft een afspraak gemaakt voor Oostende voor Anker 2023 1 – 4 JUNI waar we naar uitkijken. Daar zullen ook T/S Saeftinghe en T/S Patricia in hun thuishaven de vele bezoekers ontvangen. Ook T/S Williwaw en T/S Rupel zullen de STAB vloot vervolledigen.

Met onze infodag op 10 december 2022 zal STAB aan het geïnteresseerde publiek onze doelstellingen toelichten . Zoals vorig jaar vindt dit mini symposium plaats in de lokalen van RYCB, Thonetlaan133 te Antwerpen LO. Ontvangst vanaf 9.30h. Met deze meeting bereiken we potentiële schippers met schepen, evenals trainees die nu al weten dat ze het unieke zeilavontuur van TSR 2023 niet willen missen. Tijdens de meeting wordt uitgelegd hoe je vroegtijdig kan inschrijven voor het TSR evenement. Kom dat horen of stuur deze nieuwsbrief naar je vrienden

Inschrijving voor de meeting op de infodag van 10 december Tall Ships Races -STAB infodag: klik HIER voor programma en inschrijven

We zien elkaar graag 10 december

Welcome Aboard!

De pleisterplaats voor surfende medici en paramedici - en hun zeilvrienden.

Lidgeld : 75 euro

Rekeningnummer: IBAN BE83 6451 2439 0815

                                BIC JVBABE22

Update : 01/12/2022

Webmaster Paul Raepsaet             paul.raepsaet@telenet.be